Sharing is caring!

Cosmetica en producten voor persoonlijke verzorging zijn er in verschillende vormen. Ze omvatten schoonmaakmiddelen, haarconditioners, zonnebrandmiddelen, scheercrèmes, gezichtsmaskers, deodorants en bodylotions. Alleen al de Verenigde Staten zijn de thuisbasis van tienduizenden stoffen om uit te kiezen.

Cosmetica en producten voor persoonlijke verzorging bestaan al eeuwen. In feite gebruikten de vroegste mensen ze om hun tanden schoon te maken en vochtinbrengende crème aan te brengen wat is de beste shampoo?. Tegenwoordig zijn ze verbeterd met de nieuwste technologie om het uiterlijk van uw huid te verbeteren, ziekten te voorkomen en uw zelfrespect te vergroten. Enkele van de nieuwste innovaties zijn gericht op het stimuleren van uw immuunsysteem en het verminderen van acne. Andere vorderingen richten zich op het helpen om ‘s nachts beter te slapen, stress te verminderen en het kwaad van het buitenleven af te weren.

In het bijzonder neemt de cosmetica -industrie kennis van de voordelen van huidverjongingsbehandelingen. Huidverzorgingsproducten die ingrediënten bevatten zoals retinoïden, glycolzuur en kojiczuur hebben een grote impact op de behandeling van de verouderende huid. Ondertussen bieden een nieuwe oogst van producten zoals deodorant, handcrème en bodywash consumenten een reeks keuzes. Wat de producten zelf betreft, velen zijn geformuleerd met natuurlijke en biologische ingrediënten.

Een product om te bekijken is GOOPS $ 55 Body Cream, die werd onthuld op 27 september, een gelukkig toeval voor het Goop -team. Volgens het bedrijf combineert de nieuwste innovatie de beste ingrediënten van de aard met een geavanceerd, gepatenteerd ingrediënt dat bekend staat als biotine. Met behulp van deze combinatie belooft de room de elasticiteit en hydratatieniveaus van uw huid te verbeteren, terwijl het ook tekenen van veroudering wordt verminderd. Het was getimed om te lanceren op Gwyneth Paltrows 48th Birthday en werd onderschreven door de actrice zelf op Instagram.