Sharing is caring!

Ongeacht je geslacht of seksuele geaardheid, daten kan een mijnenveld lijken. Soms ontmoeten we de verkeerde mensen, kiezen we een slechte locatie of vallen we hals over kop met iemand die gewoon vrienden wil zijn. Hoewel de gemeenschappelijke dateringsregels – niet dat ik in regels geloof – op iedereen van toepassing kunnen zijn, zijn er misschien een paar dingen waar we als homoseksuelen wat meer aandacht aan moeten besteden.

Werp je net verder weg

We kunnen een erg kieskeurig stel zijn. We klagen dat we de juiste man niet kunnen vinden of nooit een tweede date krijgen, maar de gebruikelijke reden is dat we in de eerste plaats niet hard genoeg zoeken. Of we nu van beren, jocks of geeks houden, soms houden onze beperkte zoekcriteria ons tegen. Het hebben van vaste ideeën over wat je wilt – wat meestal neerkomt op uiterlijk en weinig anders – zou je in de weg kunnen staan ​​om een ​​aantal geweldige jongens te ontmoeten. Het is tijd om buiten de gebaande paden te denken, voorbij de baarden of spieren te kijken en risico’s te nemen.

Wees positief

Veel jongens zijn heel duidelijk in hun datingprofielen – bijna grof – over wat ze niet willen of leuk vinden. Dit is niet alleen veel te prescriptief, je loopt ook het risico overdreven negatief over te komen. Zeg wat je graag doet, met wie je wilt zijn en waarom mensen met je uit zouden moeten gaan. Een profiel vol “niet in” is onaangenaam.

Fetisj niet

Dit wordt een steeds groter probleem in de gay datingwereld. Al deze bevrijding en gelijkheid leiden tot meer onverdraagzaamheid onder ons. Als je blank bent, zeg dan niet dat je “echt van zwarte jongens houdt”. Wat betekent dat uberhaupt? Je objectiveert iemand zonder na te denken over wat hij nog meer te bieden heeft. Je zegt: “Je vinkt een vakje aan, je zult doen” alsof ze geen persoon zijn, maar een middel om je knik te bevredigen. Denk tijdens het controleren van je racisme na over de manier waarop je praat met andere jongens die niet alleen zijn zoals jij. “Oudere mannen zijn echt hot” is lang niet zo serieus als racisme, en het lijkt misschien een compliment, maar deze man wil niet bepaald worden door zijn leeftijd, net zo min als je zou verwachten dat iemand je leuk vindt vanwege uw postcode of schoenmaat. We herleiden mannen tot lichaamsdelen en statistieken; we moeten het verwijderen.

Vermijd regelmatige ontmoetingen

Wanneer je begint met daten, ga dan niet naar plaatsen waar je tijdens je vrijgezellendagen bar-hopped. Je wilt niet echt een van je oude vlammen tegenkomen – of een van die van hen – en het is goed om ergens anders naar je toe te gaan, vrij van afleiding of associaties met andere datums.

Er zijn natuurlijk diverse soorten datingsites die u uit kunt kiezen zoals ematching datingsites en shemale datingsites.