Sharing is caring!

De betalingsgateway maakt aankopen en stortingen met meerdere cryptocurrencies mogelijk. Skale, een CRM-provider voor financiële bedrijven, heeft een partnerschapsovereenkomst gesloten met Match-Trade Technologies voor de integratie van de crypto-betalingsgateway op zijn SaaS-gebaseerde CRM-platform. Hoe bitcoin kopen als beginner?

 

 

De Match2Pay-services van Match-Trade worden toegevoegd aan Skale Marketplace, waardoor alle gebruikers van Skale CRM gemakkelijk toegang hebben tot cryptobetalingen.

 

“Onze nieuwste partner die toetreedt tot de Skale Marketplace, de Match2Pay Crypto Payment, Gateway is een uitstekende aanvulling voor onze makelaars”, aldus David Nussbaum, CEO van Skale. “Deze samenwerking volgt onze visie om de beste applicaties van derden te bieden op onze Skale Marketplace die deel uitmaakt van het Skale Customer Revenue Platform.”

 

“Door de Match-Trade crypto-oplossing toe te voegen, hebben we de opties voor onze klanten uitgebreid met een uitstekende oplossing voor de veelgevraagde cryptobetalingsmarkt, waardoor makelaars hun inkomsten kunnen verhogen en de vlotte handelservaring van hun handelaars kunnen verbeteren.”

 

Stortingen mogelijk maken in Crypto

Match2Pay stelt makelaars of andere financiële dienstverleners in staat om stortingen te accepteren in belangrijke digitale valuta, inclusief Bitcoin, Ethereum, Tether en zelfs ERC-20-tokens. Door de integratie met crypto-uitwisselingen kunnen klanten ook cryptocurrencies kopen met bankpassen of bankoverschrijvingen.

 

 

Met het hoofdkantoor in Californië, breidde de forex- en cryptotechnologieprovider zijn aanwezigheid in Azië afgelopen september uit door een nieuw kantoor in Zuid-Korea te openen. Vechain is de meest bekende.

 

“Al in de implementatiefase van Match2Pay Crypto Payment Gateway hebben we een aanzienlijke verbetering opgemerkt in de effectiviteit van het betalingsacceptatieproces bij onze klanten”, zei Michael Karczewski, COO bij Match-Trade Technologies.

 

“Investeerders zijn gewend om online betalingen te doen met een creditcard of bankoverschrijving en willen hun gemak niet opofferen. Dankzij de integratie met betrouwbare en kosteneffectieve cryptowisselaars, kunnen klanten die Match2Pay gebruiken op dezelfde manier crypto’s kopen. ”