Sharing is caring!

De AIA Trust heeft talloze middelen in gebruik genomen en samengesteld om u te helpen beter te begrijpen waarnaar u moet zoeken in uw professionele aansprakelijkheidsverzekering.

Bij het aanvragen van een beroepsaansprakelijkheidsverzekering

Underwriters en actuarissen beoordelen verschillende factoren om het potentiële risico van uw bedrijf te beoordelen, waaronder de grootte, facturering, locatie, klanten en projecttypen van uw bedrijf. Een Victor-studie identificeert deze factoren om u belangrijke informatie te verstrekken bij het aanvragen van een beroepsaansprakelijkheidsverzekering.

Leer hoe u professioneel aansprakelijkheidsbeleid kunt vergelijken

Bekijk deze gedetailleerde, geannoteerde versie van het nieuwe CNA Professional Liability-beleid (2015) dat het nieuwe CNA-beleid vergelijkt met vijf andere verzekeringsmaatschappijen: Beazley, RLI, Travellers, Berkley en ACE. Dit overzicht biedt richtlijnen voor enkele van de verschillen in dekking en prijsstelling tussen de verschillende formulieren om u te helpen begrijpen waar u op moet letten bij het kopen van een professionele aansprakelijkheidsverzekering

Een basis voor zakelijke en professionele aansprakelijkheidsverzekering

Veel risico’s kunnen de toekomst van uw praktijk, uw bedrijf en uw financieel welzijn in gevaar brengen. Dit gedetailleerde artikel helpt u vertrouwd te raken met de noodzakelijke overwegingen en alternatieven bij het kiezen van een bedrijfs- en arbeidsongeschiktheidsverzekeringen voor uw bedrijf.

Inzicht in trends in beroepsaansprakelijkheidsverzekering

Elke oktober neemt de AIA & AIA Trust deel aan het onderzoeken van vervoerders van professionele aansprakelijkheidsverzekeringen (PLI) om informatie te verzamelen over hun beleid, diensten en gerelateerde trends. Lees hier de samenvattende analyse van recente trends in de aansprakelijkheidsverzekering. Deze informatie kan u helpen om beter te begrijpen hoe vervoerders de risicobeheerbehoeften van ontwerpprofessionals aanpakken en hoe u verschillende vervoerders effectief kunt evalueren en vergelijken.