Sharing is caring!

Aandelen, grondstoffen, indices, derivaten, onroerend goed, enz. Is het echt de moeite waard om in 2020 in cryptocurrencies te investeren, aangezien er alternatieve financiële activa zijn om op te wedden? Het hangt er van af. De volatiliteit van de digitale valutamarkt biedt uitstekende handelskansen. De prijsstijgingen die de sector kenmerken, betekenen een genereuze winst wanneer de trend positief is en, gebruikmakend van short selling, zelfs in het geval van een neerwaartse trend.

Desalniettemin is het essentieel om altijd alert en up-to-date te zijn: de beste investeerders onderschatten de impact van het nieuws niet en weten zo de markttrend op korte en soms zelfs lange termijn te voorspellen. Het spreekt voor zich dat u de geschiedenis en kenmerken van de cryptovaluta van uw interesse – en de meest verwante, te beginnen met Bitcoin – moet kennen om te begrijpen welke en in welke mate nieuws van invloed kan zijn.

Voordat u gaat handelen, moet u duidelijk uw specifieke doelen definiëren

Bitcoin en cryptocurrencies exchanes

Bent u van plan om op korte termijn te handelen of heeft u hodling in gedachten? Welke crypto exchanges moet u gebruiken? Hoeveel van uw kapitaal wilt u en kunt u zich inzetten op de markt voor cryptocurrency? Kunnen tijd, energie en zenuwen prijsstijgingen en onzekerheden in deze branche het hoofd bieden?

Onderschat deze vragen niet. Omdat veel handelaren van plan om bitcoins kopen in 2020 te verdienen ten koste van degenen die zonder duidelijke ideeën in een tentoonstelling over cryptocurrencies hebt geprobeerd en daarna, uit wanhoop, gooide handdoek in de ring.

Als u van plan bent winst te maken op de prijsbeweging, bevindt u zich in de juiste sector, maar u moet voldoende tijd hebben om de juiste strategieën te implementeren en de veranderingen in de markt te volgen. Aan de andere kant, als je een hodler bent, moet je de cryptocurrency identificeren, om in de portemonnee te worden gestopt met de relatieve zekerheid dat ze hun waarde zullen verhogen.