Sharing is caring!

Soms lijkt je internetverbinding gewoon een oude inbellijn. Ik zal u een paar dingen aanbieden die u kunt proberen te verhelpen voordat u uw provider belt en de helft van uw dag in de wacht zet. Op deze website kun je makkelijk kijken hoe je het internet kunt versnellen. Het internet vertraagt van tijd tot tijd, het is gewoon een manier van leven. Ik moet wel zeggen, dat ik het afgelopen jaar een grote verbetering heb gemerkt, omdat de providers meer glasvezel krijgen, de apparatuur is geüpgraded, en als gevolg daarvan is de bandbreedte verbreed. Er kunnen veel oorzaken zijn voor traag internet; auto-ongeluk, onweer, systeemonderhoud, en zelfs de kinderen in de buurt die allemaal thuiskomen van school en tegelijkertijd op MySpace springen.

Ik zal een paar dingen aanbieden die je kunt proberen om de situatie te verhelpen. hoewel, het probleem kan in je huis zijn. Uw apparatuur kan al maanden draaien zonder te worden gereset en uw computer kan vastlopen met nutteloze internetbestanden. Hieronder zal ik u laten zien hoe u uw apparatuur kunt resetten, om uw internetbrowser op te ruimen zie mijn vorige artikel getiteld: “Versnel uw internetbrowsen in Internet Explorer en Safari”.

Er zijn dus veel mogelijkheden om een internet provider te vinden

Dus voordat je aan de telefoon gaat, je internetprovider belt, op 1 drukt voor Engels of 2 voor Spaans, en dan 48 verschillende menu’s doorloopt om uiteindelijk in de wacht te worden gezet voor een live operator, volg dan eerst deze eenvoudige stappen. Dit is wat ze u sowieso gaan vertellen als een “live” persoon uiteindelijk toch de telefoon opneemt.

Er zijn verschillende mogelijkheden om snel internet te vinden in Nederland

Je hebt kabel of DSL internet. Kabel komt via dezelfde lijn als uw TV, DSL komt via uw telefoonlijn. Beiden komen uw huis binnen en gaan dan direct naar een kabel of DSL-modem. Dit vertaalt het signaal voor gebruik. U kunt ook een router hebben aangesloten. Voor de kabel is meestal een eigen router nodig, waarbij sommige DSL-providers een router in de modem hebben ingebouwd. Met de router kunt u meerdere apparaten op dezelfde internetverbinding aansluiten.